Succes

verhalen

Reacties van klanten

 Na 5 jaar een koolhydraatarm te hebben gegeten was ik dit zo ontzettend moe en ben naar Ine gegaan.
Heerlijk weer "met de pot" mee-eten en de kilo"s gaan er net zo makkelijk af. Het is een gezonde leefstijl ,ik voel me fit en lekker in mijn vel.
Ine is stimulerend en heeft erg veel kennis van voeding.
Ik raad het iedereen aan ,het is echt niet moeilijk en je hebt elke dag een verzadigd gevoel."
  

Anita T. Wanssum

"Wat heb ik veel geleerd, met name leren keuzes maken, en zeker niet te weinig te eten.

Heerlijk dat ik gewoon alles mag eten ,en ik val ook nog eens af,geweldig!

Anoniem

"Wat een eye-opener! Bewustwording en keuzes maken; zo gemakkelijk kan het zijn...Met een prima coach die duidelijk uitleg geeft en met concrete tips en tops komt is dit een prima manier om gewicht kwijt te raken en je daardoor vitaler te voelen! Dank je Ine, dit was precies wat ik nodig had en bij me past!

Annette v.H Venray

"Ine is niet gelijk van ` dram dram`maar geeft je de tijd om de way of life tot je te nemen. Zonder hongergevoel direct resultaat. Soms een kleine terugval maar in principe niet moeilijk vol te houden.

Margret B. Horst

"Ik was al jaren te zwaar, maar ik kon het wel een beetje in de hand houden door af en toe een periode heel gezond te eten, niet snoepen, geen koolhydraten, ik bedacht telkens nieuwe regels voor mezelf. En dan viel ik wel weer een paar kilo af. 
Maar rond mijn vijftigste merkte ik ineens dat ik alleen nog maar aankwam, ook als ik echt heel goed oplette met eten en ook zorgde voor voldoende beweging. Ik werd er moedeloos van en dacht dat het door de overgang kwam of erfelijk was of zo.Ik volg Ine al langer via Facebook en ik heb haar toen gebeld of het mogelijk was om wat af te vallen, en zei dat ik er zelf over twijfelde. Ine was meteen heel enthousiast en wist zeker dat ik wel degelijk zou kunnen afvallen. Alleen dat was al een enorme opsteker voor me.
Op basis van de dingen die ik gewoonlijk graag eet hebben we samen een voedingsplan opgesteld en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Ik ben nu ruim drie kilo afgevallen, en ik weet dat het meer had kunnen zijn als ik soms strenger voor mezelf was geweest, maar ik wil mezelf niet alles ontzeggen, af en toe is er een etentje of een feestje en dan geniet ik daar gewoon van. En het fijne is dat Ine daar ook heel relaxed mee omgaat, ze zal nooit zeggen: ‘Ja, als je dat doet schiet het natuurlijk niet op!’ Daardoor hou ik zelf ook de moed erin en weet ik dat ik na zo’n feestje gewoon weer in het goede patroon stap en dat het gewicht dan langzaam maar zeker blijft dalen. Ik ben ontzettend blij dat het werkt want dit had ik echt niet durven hopen!"

Dat is nu waar het om gaat: vind je eigen draai in de adviezen die ik je meegeef en bepaal zelf je tempo.
En geef jezelf de tijd om je eet en leefstijl aan te passen,duurzame blijvende verandering kost tijd.
En ben niet té streng voor jezelf , dat werkt vaak averechts!"

M. S. Nijmegen

"HET ROER MOEST OM,MAAR HOE?"

Ongemerkt werd ik steeds zwaarder (ging nooit op de weegschaal staan), merkte wel dat mijn kleding strakker ging zitten en inmiddels had ik een flink snurkprobleem. Of eigenlijk mijn man, die deed geen oog meer dicht. Na allerlei onderzoeken bleek er gelukkig niets aan de hand en zou het gesnurk volgens twee artsen wel eens aan mijn overgewicht kunnen liggen.

Via een vriendin ben ik bij Ine terechtgekomen. Meteen een “eng” moment, de weegschaal. Pfff het was nog erger dan ik dacht. Weg met de struisvogelpolitiek, schouders eronder en ertegenaan. . Gestaag gingen de kilo’s eraf .. En toch mocht ik naar mijn gevoel heel veel eten!, De vraag die je jezelf regelmatig stelt is wel, wil ik dit echt eten of is het alleen maar mondvulling? Het draait om bewuste keuzes maken! Het mooie is dat het niets eens echt voelt als lijnen en heb ook het gevoel dat ik dit heel lang kan volhouden.

De vakantie was ook zo’n moment waarop ik qua eten lichtelijk tegenop zag. Uiteindelijk wordt je heel creatief en was ik na de vakantie zelfs afgevallen.

Inmiddels 7 maanden later, ben ik ruim 17 kg lichter, voel mij een stuk fitter, het snurken is afgelopen en ben super trots op het resultaat. Ook de reacties van mijn omgeving zijn erg leuk! Bij het zien van een foto van mijzelf van twee jaar geleden ben ik helemaal overtuigd… nooit meer zo zwaar te worden!!! "

A.D  Well

Contactinformatie

Ine Smits

Bernadettelaan 1

5865BJ Tienray

Tel. 06-52147600

download.jpg
  • Facebook Social Icon

© 2018 door Eenvoudig Vitaal. | Leveringsvoorwaarden | Wetgeving privacy